Volta a La Covil

Volta a la muntanya de La Covil. Sortim de Ribes per la carretera N-260 fins a l’estació de la Renfe on girem a la dreta per pujar a Campelles per carretera. Des de Campelles pujem direcció al refugi de Prats.  Una vegada al refugi prenem un camí amb rampes molt dures i algun tram que hem de fer a peu fins a l’alçada de la pista que prove del refugi de La Covil. En aquest punt girem a l’esquerra per anar a Coll Pan, des d’on seguint un corriol, no sempre ciclable donem la volta a la muntanya per la cara sud. Quan arribem al prats de la Serra de Montgrony pujarem cap al Coll de Coma Armada per prats, sense camí concret. Una vegada al coll baixem fins a trobar la pista que puja des de Campelles per seguir-la de baixada fins trobar la pista per on hem pujat i desfer el camí de pujada fins a Ribes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada