Ribes-Campdevànol-Saltor-LLisos Corones – Sagnari – Ribes

Sortim de Ribes per la N-260 fins al polígon Casanova de Baix, a la sortida del poble de Campdevànol. Des d’aquest punt comença la pujada a Saltor. És una pujada bastant progressiva i planera fins a la masia de Moiols on ens espera la pujada fins a Saltor. Passada la casa de Saltor seguim la pista que baixa fins a trobar una pista a l’esquerra que puja a el Turó de Corones. Seguim la pista fins als Llisos de Corones, on deixem la pista per la que veníem per seguir la pista que surt a la nostra dreta en baixada fins a la casa de Sagnari i la carretera N-260 que seguirem direcció a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada