Campdevànol – Can Xandri – Sant Pere d’Auira – Empalme – Campdevànol

Sortim de Campdevànol pujant al Barri de Vista Alegre per agafar la pista que puja a Sant Pere d’Auira. Aquesta pista la deixarem de seguida per seguir una pista secundaria que puja a Can Xandri. De Can Xandri seguirem el GR3, que pel mig del bosc ens portarà fins al Coll de la Batalla, la baixada fins al coll té algun tram força pedregós. Al coll trobem la pista que puja de Campdevànol i que nosaltres hem deixat. Ara la seguirem fins a Sant Pere. A Sant Pere recularem per on hem vingut fins la primera curva d’esquerra, que nosaltres seguirem recta i pujant, seguint les marques de la ruta 17 del centre BTT del Ripollès. Una vegada comença la pujada ja no trobem més indicadors de la ruta, nosaltres continuem baixant per una pista pedragosa fins les cases de Can Mir, Mas Pujol, i Can Llinars,la última que trobem abans de la carretera de Gombren. A la carretera girem a l’esquerra i la seguim fins l’ermita de Sant Llorenç on agafarem el camí ral de Gombren a Campdevànol.

És una ruta curta, amb varietat de terrenys ideal per quan no tenim gaire temps per sortir

Enllaç directe a la ruta al Wikiloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada