Puig Segalar

Sortim de la rotonda dels Camps dels Pilans seguint la ruta cicloturista que porta a Viladamat. Creuem el poble i continuem per la pista seguint el GR-1 fins a Palau Borrell, abans d’arribar-hi girem a l’esquerra per començar a pujar cap al Puig Segalar. Abans del tram final de pujada ens desviem a l’esquerra per visitar el palau Sant Feliu de la Garriga. Desprès de la visita comença la part final de pujada que en algun tram es força pedregos.

Les vistes que tenim dels del Puig Segalar ens abarca des del Cap Norfeu, la serra de l’Albera, Pirineus, El Montgrí, Baix Empordà, Les Gavarres.

Per baixar seguirem la pista direcció Albons, trobem l’ermita de Sant Grau i arribem Albons. Creuem la carretera per un pas subterrani i creuem el poble d’Albons. Agafem la carretera que porta a L’Escala fins a quasi bé arribar a L’Escala on girem a la dreta per una pista de terra que ens portarà al Karting L’Escala. Al karting girem a l’esquerra seguint la carretera de ve de Bellcaire fins arribar a L’Escala.

Una ruta senzilla que val la pena per les vistes que tenim del Puig Segalar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada