Ribes – Estiula – Auró – Emprius – Campdevànol – St Pere d’Auïra – Rotlland – Ribes

Sortim de Ribes seguint la carretera N-260 fins a Campdevànol, on agafem la carretera direcció Gombren fins a trobar l’inici del Camí Ral que uneix aquests 2 pobles.Seguim el camí ral fins a trobar la pista que puja al Torrent de la Cabana, per continuar direcció a Estiula de la Garsa. Des d’Estiula continuem per pista fins arribar al Coll de l’Auró. Des del Coll seguim per pista direcció als Emprius, aquest tram coincideix amb la ruta 20b (negre) del centre BTT del Ripollès. A l’arribar a Coll Roig deixem el camí que veniem seguim i seguim pel sender local fins arribar a Estiula del Serrat on baixarem per pista fins a Campdevànol. Una vegada al poble ens enfilem pel barri de Vista alegre fins a trobar la pista que puja a Can Xandri. Aquesta pista presenta rampes bastant dures. A Cal Xandrí seguim el GR-3 fins al Coll de la Batalla, on tobrem la pista que puja de Campdevànol a Sant Pere d’Auïra. Una vegada a Sant Pere baixarem per pista fins arribar a la casa de Rotlland, on una vegada creuat el Freser agafarem la N-260 per arribar a Ribes.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada