Ribes – Mas Conill – Can Perpinyà – Pardines – Ribesaltes – Can Palatí – Ribes

Sortirem de Ribes per pujar cap a Mas Conill per la pista de La Torre direcció Coll Manter, al coll deixem a la dreta la pista de Costa Ardena per seguir recta cap a Mas Conill, passem Mas Conill i seguim direcció al veinat de L’Orri i Can Perpinyà, quan comença la pista de porland deixem a la dreta una pista en pujada que va a La Falgosa i nosaltres seguim recta i baixant. A l’arribar a Can Perpinyà passem per la banda esquerra de la casa i seguim les marques grogues de la xarxa Itinerannia per seguir el camí que ens enllaçarà amb la pista que puja de Vilaró cap a Pardines. Una vegada trobem la pista la seguim un tram curt fins arribar al trencat de la casa de Pujalt. Aquí tindrem d’apretar la bici a peu uns 200 metres fins a trobar el carrer que puja a la plaça de Pardines. De la plaça sortirem direcció Ribes per la carretera fins a trobar el trencant a la dreta de Can Nofre i seguim primer per la pista que porta a Ribesaltes. A Ribesaltes deixem la pista per agafa un camí que deixem de nou al trobar la carretera que puja de Ribes i que seguim cap a l’esquerra fins a trobar el sender local que porta a Can Palatí, per arribar de nou a Ribes per la carretera de Pardines.

La sortida és curta, en alguns trams de camins haurem d’apretar la bici, però les vistes que tenim durant practicament tot el recorregut val la pena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada