Santt Pere de Torelló – Santuari de Bellmunt – Vidrà – Sant Pere de Torelló

Sortim de la zona esportiva de Sant Pere de Torelló direcció al Santuari de Bellmunt. La pujada la fem per carretera. Quan arribem al Santuari a l’esquerra hi ha unes escales per les que baixem seguint el PR-C45 que porta al coll de l’Era Massa. En aquest coll continuem baixant per pista fins arribar a la carretera que puja de Sant Quirze de Besorà fins a Vidrà. Travessem Vidrà fins la zona esportiva, just davant d’aquesta, a la banda dreta del carrer hi ha una pista, amb un pal indicador que senyala Sant Pere de Torello. Uns metres més avall, davant la depuradora seguim pel camí de l’esquerra que porta al Pont Romànic i al Salt del Molí. Aquest camí al principi és cicable, però quan més ens acostem al riu Ges menys podrem fer amb la bici, i més l’haurem de portar al costat, tant de baixada com de pujada.
Una vegada creuat el pont romànic continuem per camí fins arribar al Salt del Molí, desprès de creuar el riu tocarà empenyer la bici de pujada fins trobar la pista que baixa de Vidrà. Continuem per la pista fins a una revolt molt tancat d’esquerra que seguirem el PR que neix al mig de la curva. Continuem aquest camí fins arribar a la casa de La Vall, des d’aquest punt continuem ja per pista fins a trobar la carretera de St Pere a St Andreu de la Vola i que ens retornarà al punt d’inici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada