Ribes – Repatidor Bruguera – La Falgosa – Les Vinyes – Pardines – Ribesaltes – Can Palatí -Ribes

Sortim de Ribes seguint la carretera de Bruguera fins abans de començar la baixada al poble, on girarem a l’esquerra per pujar al repetidor de Bruguera. Del repetidor seguim la pista que planeja fins que s’acaba i desprès per camins continuem pels plans de la Massana i les mines de Conivella. Quan comencem a baixar girem a la dreta per la Font del Bisbe per continuar per pista fins a La Falgosa, on per pista de formigó baixarem cap a Can Perpinya i continuarem baixant fins a creuar el riu Segadell. Després pujem cap a Les Vinyes i Pardines per carretera. Abans d’arribar a Pardines girem a l’esquerra per anar cap a Can Nofre, passem pel costat de la casa i continuem per la pista fins que s’acaba i seguim per camins fins arribar a Ribesaltres. Quan som a Ribesaltres seguim un 100 metres aproximadament la carretera direcció Ribes, fins trobar el sender local, marques verdes i blanques, que baixa cap a Can Palatí. A Can Palatí trobem la carretera de Ribes a Pardines. Girem a la dreta i seguim fins arribar a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada