Ribes – Campelles – Planoles – Ventolà – Can Paloca – Can Pussons – Ribes

Sortim de Ribes per la carretera N-260, fins a trobar la carretera que puja a Campelles. Al poble de Campelles seguim direcció la zona esportiva, on trobem la pista de formigó que baixa a Planoles, quan acabem la baixada, desprès de creuar el riu Rigard, girem a la dreta per anar direcció al barri de les Casetes i pujar fins a trobar la N-260, creuem la carretera i continuem pujant per la pista de formigó fins arribar a Ventolà. A Ventolà baixem per la carretera que puja de la N-260 fins a la primera paella de dretes que trobem. En aquesta curva hi ha un pla indicador de la ruta de les mines que indica el camí de les mines de Can Paloca, que és el camí que seguirem fins arribar a Can Pussons. El camí és força tècnic en algun tram i no sempre ciclabe. Quan arribem a Can Pussons ens dirigirem a cap a la casa per continuar baixant fins trobar primer la carretera de Batet i desprès la de Queralbs que seguim en baixada fins arribar a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada