Ribes – El Baell – Campelles – Planoles – Ventolà – Can Possons – Ribes

Sortim de Ribes per la N-260 direcció Ripoll fins trobar la carretera que puja a Campelles i que seguirem durant 3 quilometres aproximadament, ja que en aquest punt seguirem direcció El Baell. Des d’El Baell continuarem per la pista que connecta amb Campelles. A Campelles baixarem fins a Planoles també per pista, just quan s’acaba la baixada i desprès de creuar el Rigard girem a la dreta per començar a pujar pel barri de Les Casetes fins a trobar la N-260. Creuem la carretera i continuem per la pista de formigó que porta a la casa de turisme rural d’El Serrat que nosaltres deixarem a la nostra esquerra per continuar per la pista fins arribar a Ventolà. Una vegada a Ventolà continuem pujant fins les últimes cases de poble, on per pista de terra anem cap el dipòsit d’aigua. Aqui troben una barrera que priva el pas al vehicles i que nosaltres  evitem pel costa. continuem per la pista fins trobar el camí, bastant brut i perdedor, baixa fins al collet de Segura. El camí no és del tot ciclable, és bastant díficil de baixar i de seguir-lo en algun tram. Des del collet de Segura seguim direcció Can Possons i Segura per continuar per pista cap a la carretera de Queralbs. Una vegada trobem la carretera de Queralbs girem a la dreta per continua baixant fins a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada