Ribes-Coll de Jou-Collet del Vent-Saltor-Moiols-Campdevànol-Ribes

Sortim de Ribes per la carretera que puja a Bruguera, per continuar per la pista de formigó fins arribar a Coll de Jou, el punt més alt de la ruta. Des de Coll de Jou baixem, continuant per la pista fins trobar el camí dels Plans de Can Pegot, aquí comença un camí, no sempre cicable, i amb trams exposats en  cas de caiguda. El camí passa per sota els Cingles de Comalenya. Una vegada superats els trams més tècnics el camí arriba al Collet del Vent. Des del Collet del Vent seguim les marques del GR-3 fins arribar a la pista que puja de Moiols i que va a Saltor. Nosaltres girem a l’esquerra al trobar la pista i baixarem cap a Moiols, per continuar fins a Clarella, Casadesus i Campdevànol. Des de Campdevànol agafem la N-260 per tornar a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada