Ribes – Corones – Saltor – Moiols – Sant Roc – Ripoll – Campdevànol – Ribes

Sortim de Ribes direcció Campdevànol per la carretera N-260, seguim la carretera fins arribar a la pista que puja a Sagnari. Aquí comença la pujada principal del dia, passem la casa de Sagnari i continuem pujant fins arribar a Corones. De Corones continuem cap els llisos de Corones i Saltor. A Saltor comença la baixada per pista fins arribar a Moiols, passem la casa de Moiols i continuem baixant per la pista fins al Gord de l’Olla. Aquí deixarem la pista per agafar una camí que porta al Pla de l’Home Mort i desprès al coll de Comellevosa. Aquí comença la segona pujada del dia fins arribar a Sant Roc, és una pujada tècnica amb moltes arrels i pedres que en més d’un tram ens obliga a posar peu a terra. Des de Sant Roc, un dels miradors de la vila de Ripoll, baixarem cap a la Font del Sant, per agafar al camí ral que porta a Campdevànol. Des de Campdevànol continuarem per la N-260 fins arribar a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada