Ribes-El Baell-Campelles-Planoles-Ventolà-Vilamanya-Ribes

Ruta ideal per quan hagi plogut o el temps sigui variable. Sortim de Ribes per la carretera de Campelles per pujar a El Baell. D’El Baell anem a Campelles per la pista de porland, seguim la pista de porland de Campelles a Planoles. A Planoles agafem la N-260 de baixada fins al trencant de El Serrat. Aqui seguirem la pista de porland que puja a Ventolà. Des de Ventolà continuem pujant cap el dipòsit d’aigua per agafar la pista de terra que creua L’Estramera i ens porta a Vilamanya. De Vilamanya baixem per la pista de porland fins la carretera de Queralbs. Una vegada a la carretera de Queralbs girem a la dreta i baixem cap a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada