Ribes – Pardines – Vilaró – Ribes – Batet – Fustanyà – Ribes

Ruta ideal per quan el terreny està molt moll desprès de dies de pluja. Sortim de Ribes per la carretera de Pardines fins arribar al poble. Creuem Pardines direcció a la Collada Verda però enlloc de seguir per la pista ens desviem per un carrer a la dreta en baixada que ens portarà al veïnat de Vilaró. Des des Vilaró baixem fins al trencant de Can Barratort i comencem a pujar fins trobar la carretera per on hem pujat a Pardines, que seguirem aquesta vegada de baixada. Arribem a Ribes, creuem el poble per anar a buscar la carretera de Queralbs que seguirem fins trobar el trencant de Batet. Pujem a Batet i una vegada a Batet baixem per un camí fins a Rialb. Des de Rialb continuem pujant per la carretera de Queralbs fins arribar als Maristes on girarem a la dreta per pujar a Fustanyà. A Funstanyà anem direcció a l’esglesia per agafar la pista que baixa a la carretera de Queralbs i quan la trobem la seguirem de baixada fins a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada