Setcases – Vallter – Esquerdes de Rojà – Vallter – Setcases

Sortim de Setcases per la carretera que puja a Vallter 2000, fins arribar a la curva que comença la pujada a la Coma de l’Orri i el GR11. Seguim el GR11 fins arribar a Vallter. El GR11 és un camí ample, tècnic, a trams amb força pedra que no ens permetrà pedalar, però que ens estalvia la pujada per la carretera. El final del camí és el pàrquin de baix de l’estació d’esqui. Des d’aquest punt seguim pujant per la carretera fins arribar a dalt de tot de l’estació.  Ens acostem a l’oficina central de l’estació i per darrera l’edifici comença el camí que seguirem, a partir d’aquest punt em d’arrossegar la bicicleta fins la portella de Morens. Una vegada la portella de Morens seguim el corriol, força ciclable fins el Pla de Mortimer on comencen les ‘Esquerdes d’en  Rojà, passarem pel costat del pics de les Roques Blanes, el Roca Colom i tindrem una vista excepcional del Costabona.
El camí de tornada és desfer el que hem fet. La baixada és per la carretera que puja de Setcases encara que es pot baixar pel camí GR11 que em fet pujant

Tweet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada