Volta a la Creu de Meians

Sortim de Ribes direcció a la collada de Toses per la N-260 fins arribar al trencant de la carretera de Dorrià. Al trencant continuem pujant cap a Dorrià. Aquest poble té la particularitat de ser el poble a més altura de Catalunya. Travessem el poble i continuem per pista de terra, seguint les marques del GR-11 que ens portaran fins a la Creu de Meians. Des de la creu girem direcció al Pla de la Bassa i al parador antic de la Collada de Toses, primer per prats, bastants ciclables i desprès ja per pista fins arribar a l’antic parador on trobarem una font. Girem a l’esquerra i continuem per la N-260 pujant, seguint cap al punt més alt de la Collada. Baixem direcció Ribes fins a trobar el magatzem del MOPU. Just al costat del magatzem hi ha una pista que puja fins a trobar la pista del GR 11 que hem seguit al principi de la ruta i que seguirem aquest tram fins arribar a Dorrià. A Dorrià seguirem el camí GR 11 fins a el camping Can Fosses de Planoles. Aquest és un camí amb trams tècnics però ciclable en la seva major part. Del càmping Can Fosses baixarem fins a Planoles i una vegada a Planoles girem a l’esquerra per seguir per la N-260 fins a Ribes.

Tweet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada