Ribes – Bruguera – Repatidor – Can Barratort – Vilaró – Pardines – Ribesaltes – Refugi – Ventaiola – Ribes

Sortim de Ribes per la carretera de Bruguera fins arribar al poble, just abans d’entrar-hi agafem una pista de en pujada i plena de grava. Aquesta pista l’abandonem per seguir un altre pista que porta a un camps de pastura i que desprès de creuar-los seguim per un corriol fins arribar a la pista que puja al repatidor de senyal de TV de Bruguera. Deixem el repatidor a la nostra dreta i seguim per la pista herbosa fins una mica abans de les mines de Conivella. De les mines seguim la pista fins comença la baixada que l’abadonem per continuar per una altre pista que passa per sota la Font del Bisbe i que ens portarà a Can Barratort. Una vegada passada la casa de Can Barratort continuem la baixada per una pista de porland fins trobar el càmping i desprès la pista que puja a Vilaró, que nosaltres seguirem fins aquest veinat. Una vegada a Vilaró seguim el camí de formigó primer en baixada fins creuar  el riu Segadell i desprès amb una forta pujada fins a Pardines. Creuem el poble de Pardines i sortim per la carretera de Ribes fins a trobar la pista de Can Nofre i que ens portarà a Ribesaltes, primer planejants i desprès per una trialera, curta de baixada, seguida d’una forta pujada per continuar baixant per una pista de grava petita. Una vegada a Ribesaltes seguim la pista fins arribar al refugi del Pla d’Erola o Refugi de Ribesaltes. Del refugi baixem pel camí, que té algún tram força tècnic. Quan arribar la bifurcació del camí seguim el de la dreta que ens deixa a la pista que porta a Serrat. Nosaltres girem a l’esquerra, en aquest punt per trobar de nou la pista per la que hem pujat i que seguim de baixada fins l’entrada de Ribesaltres que girarem a la dreta per seguir la pista que porta a Ventaiola i desprès a Ribes.

Tweet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada