L’Escala – Viladamat – Puig Segalar – Tor – Bellcaire – L’Escala

Sortim de L’Escala per la zona dels Camps dels Pilans seguint la pista que porta a Viladamat. Una vegada a Viladamat creuem el poble i continuem per pista seguint les marques del GR-1. Arribem a Palau Borrell i girem a l’esquerra pel mig de les cases del veinat, seguint el GR-1. Una vegada passat el Mas Notari, trobem un pista a l’esquerra que porta al Puig Segalar. Seguim aquesta pista, en que trobarem pals indicadors amb la referència de Puig Segalar. A sota del Puig Segalar la pista es bifucar en tres, la de l’esquerra porta al cim, la de davant nostra a Albons i la de la dreta, la que seguirem, ens portarà fins a Tor. Creuem el poble de Tor i seguint per una carretera secundaria fins a Bellcaire d’Empordà. Creuem el poble de Bellcaire i anem a buscar la pista de La Bolleria, que seguirem fins a trobar la pista que puja a la Muntanya Gran del massís del Montgrí. Una vegada hem guanyat alçada bé un tram de pista de puja – baixa fins arribar a trobar la pista que puja de Montgó (carretera de l’Escala a L’Estartit) i que seguirem de baixada fins arribar a Montgó. Una vegada a Montgó, passat el Càmping Neus, girem a l’esquerra per tornar al punt d’origen pel camí dels Termes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada