Alta Garrotxa

El track de la ruta és de l’usuari JO-ON ja que el gps va penjar-se mentre feiem la ruta i no s’ha registat la ruta que hem fet. Molt semblant a aquesta amb alguna petita variació.
En JO-ON considera la ruta com a molt difícil. Personalment diria que només per experts. Malgrat que el quilometratge és petit la duresa de les pujades i les baixades tècniques fan que s’hagi d’empenyar la bicicleta molts trams.
La ruta comença a El Pont de Llierca per enfilar-se pel GR, un camí tècnic que ens portarà a una pista que abandonarem per continuar per un camí que s’acaba convertint en pista fins arribar a Coll Palomeres. Des de Coll Palomeres baixem a Oix per un camí tècnic, però que es de bon fer, encara que té algun tram d’anar a peu. Quan estem a punt d’arribar a Oix. (El track si que hi arriba, nosaltres no vàrem arribar-hi), girem a la dreta per començar a pujar cap a Talaixa. La pujada és molt dura i llarga. Té algunes rampes que ens faran posar el peu a terra. Quan arribem a Talaixa baixem per un camí cap a l’esglesia de Sant Martí de Talaixà. Des d’aquí anem a buscar un altre camí que porta al Pont de’n Valentí. Aquest camí, és llarg,  molt tècnic i amb molts trams a peu. Quan arribem al Pont d’en Valentí, creuem el riu pel pont i pujem pel camí fins a trobar la pista que porta a Sadernes. Una vegada a Sadernes continuem per la carretera fins al Pont de Llierca punt on hem començat la ruta. Tweet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada