Celrà – Castell St. Miquel – Font de l’Alau – Celrà

Sortim de la zona on hi ha el CAP de Celrà per la carretera de Juià fins trobar l’Avinguda Palagret. Seguim per una pista de terra que hi ha darrera les cases del carrer i comencem a pujar per una pista que deixem per seguir un camí que ens porta a la part alta de Celrà on desprès de fer un tram d’asfalt comença la pujada al Castell de Sant Miquel per una pista de terra. Aquesta és la pujada forta de la ruta, és una pujada de bon fer, amb algunes rampes molt dures però que es poden fer amb la bicicleta. Una vegada al Castell continuem direcció als Àngels per pistes rodadores, primer baixant i desprès tornant a pujar fins a trobar la carretera que puja de Girona a Els Àngels. Seguim la carretera un tram fins trobrar l’indicador de la ruta 11 del centre de BTT del Gironès. Aquest tram és molt agradable de fer, ja que hi ha pista i molt de corriol en molt bon estat. Quan tornem a trobrar la carretera deixem la ruta 11 (si la seguim anem als Àngels) i agafem una pista que hi ha a l’altra banda de la carretera, amb un pal indicador de Font de l’Alau i Celrà. La pista planeja, puja una mica i comença a baixar de cop, al principi està en bon estat però quan anem baixant cada vegada esta en més mal estat, trencaaigües, pedres, arrells, fins arribar a un punt que queda morta. En aquest punt girem a la dreta i seguim un corriol força brut que ens portarà a la Font de l’Alau. A l’arribar a la font continuem pel camí fins trobrar la pista que ens retornarà a Celrà

Tweet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada