Celrà – Puig de Sant Miquel – Coll Palomeras – Celrà

Sortim de Celrà per la carretera de Juià, en direcció al principi del poble venint de Girona. Passem pel carrer que porta a la betzinera Repsol i quan trobem una pista a l’esquerra amb un indicador del camí dels Sants l’agafem i comencem a pujar cap al Castell de Sant Miquel. Aquesta pujada és força dura i amb alguns  trams curts que ens faran posar el peu a terra. Una vegada guanyada l’alçada anem pujant i planejant fins arribar al Castell de Sant Miquel. Girem i cap avall, quan trobem a la dreta un trencant girem per seguir-lo, hi ha una marca de PR. Baixem pel sender fins arribar de nou a la pista. Arribem al Coll Palomeras. Seguim baixant per la pista de la dreta fins arribar de nou a un altre encreuament de pistes en el que tornem a seguir la pista de la dreta en baixada fins arribar a Celrà.
És una sortida ideal per quan no tenim gaire temps. Val la pena acostar-se al castell i pujar-hi per veure les vistes que tenim. Veurem des de la banda d’Osona, Pirienus, Les Salines, Alt i Baix Empordà i Girona als nostres peus.

Per que tingueu una idea de les vistes que hi ha des de dalt del Castell, us penjo aquest vídeo

Tweet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada