Ribes-Estrets del Forn-Font del General-Queralbs- La Costa-Serrat- Ventaiola – Ribes

Sortim de Ribes per la carretera de Queralbs. Una vegada al poble continuem direcció a Fontalba, just a la curva on s’acaba l’asfalt girem a l’esquerra per agafar una pista de terra que porta a la casa de Plaus. La pista planeja, baixa i desprès ja comença la pujada que abandonem en una curva per seguir la pista de l’esquerra i que ens portarà als Estrets del Forn. Una vegada al Estrets del Forn desfem el camí que hem fet fins a trobar una pista a mà dreta que ens deixa a sobre uns camps que travessem fins a la part de baix d’aquest on trobem un camí entre dos murs de pedra seca que ens deixen a la pista que porta a la Font del Coronel. Una vegada a la font continuem baixant per pista fins a Queralbs. Travessem el poble i anem a buscar el camí de La Costa, aquest camí ens portarà fins  a la carretera de Ribes a Queralbs, que tornarem a fer de pujada fins el trencant de Fustanyà i Serrat. En aquest punt seguim la carretera que porta a Serrat. Una vegada a Serrat creuem el poble fins l’esglèsia, i ens aquest punt seguim un camí a la dreta fins a baix el torrent, el creuem i a l’altre banda comença la pista que seguim fins a trobar la pista de Ribesaltes a Tregurà, que seguim de baixada fins el trencant de Ventaiola. Seguim baixant per la pista que porta a Ventaiola i a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada