Ribes – Batet – Rialb – Fustanya – Serrat – Fustanya – Central Molí – Ribes

Sortim de Ribes per la carretera de Queralbs, quan trobrem el trencant de Batet, girem a l’esquerra i comencem a pujar cap al veinat de Batet. Desprès de trobar el trencant de Can Possons i Segura continuem per la carretera fins a la recta que hi ha desprès de la curva on deixem la carretera per seguir una pista de terra que més endevant es converteix en camí i que ens deixa a 200 metres del veinat de Batet. Creuem Batet i baixem cap a Rialb per un camí. A Rialb trobem la carretera que va de Ribes a Queralbs que seguim fins trobar el trencant de Fustanya i Mas Casanova (Turisme rural). Girem a la dreta i comencem a pujar de nou cap a Fustanyà. Passem les cases de Fustanyà i al trobar la carretera de Queralbs a Serrat, girem a la dreta i seguim aquesta fins a trobar una pista de terra. En aquest punt deixem la carretera i continuem primer en baixada per la pista de terra, que una vegada gira cap a l’esquerra ja comença a pujar cap a Serrat. Arribem a Serrat i girem baixem per aquesta pista fins a trobar la Mare de Deu, en aquest punt deixem la pistà pera que ja haviem seguit per baixar cap a Fustanyà per un camí que en algun tram és força rocallós. Tornem a trobar la carretera que seguim de baixada un 200 metres, i que abandonem per seguir un camí a l’esquerra que ens porta de nou a Fustanyà.  Creuem el veinat i anem en direcció per on hem pujat fins  a la primera corva a l’esquerra en que abandonem la pista per seguir un camí d’Itinerannia que ens portarà a la Central del Molí. Aquest camí el trobem a l’altre banda de la tanca protectora de la pista. Com a referència tindrem marques grogues als arbres els primers metres de camí, que no està gaire definit, llavors ja queda més definit i no té pèrdua. Una vegada arribem a la central del Molí, creuem el riu Freser per un pont i trobem la carretera de Ribes a Queralbs. Girem a l’esquerra i la seguim fins arribar a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada