Ribes – Pardines – Ribes altes – Ribes


Sortim de Ribes per la carretera de Pardines, fins arribar al poble de Pardines, a la plaça del poble girem i tornem per la carretera fins trobar el trencant de Can Nofre, en aquest punt comencem la part de terra de la ruta. Seguim per la pista que porta a uns camps i al final d’aquest comença el camí,  fins arribar a Ribes altes, el camí es torna a convertir en pista 2 quilometres abans d’arribar  a la primera casa de Ribes altes. Baixem per una pista de formigó, fins a Can Pauet, on girem i passem per la part dreta de la casa seguint el camí que ens portarà a la carretera de Ribes altes a Pardines. Quan trobem la carretera la seguim direcció Pardines fins a trobrar el camí de Can Palatí. El camí primer és pedregos i desprès es converteix en un tram herbòs. Quan girem a l’esquerra per seguir l’últim tram del camí, trobarem un camí de terra compacta i alguna llosa de pedra gran. Arribem a la part de superior de la casa de Can Palatí, on seguim la pista fins trobar la carretera de Ribes a Pardines. Quan trobem la carretera girem a la dreta i la seguim fins al punt de sortida de la ruta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada