Ribes – Ribesaltes – El Tost – Pardines – Ribes

Sortim de Ribes per la carretera de Pardines, a 3 quilometres trobem a l’esquerra la carretera que puja a Ribesaltes i que seguim. Una vegada a Ribesaltes continuem direcció a Tregurà per la pista que primer és de formigó i desprès ja de terra. Durant la pujada tenim vistes de la Vall del Segadell, Serra Cavallera, Taga, Puig Estela, Coll de Pal.
Quan portem un 11 quilometres, aproximadament trobem un pal indicador, sense cap senyal, a la banda dreta de la pista. Al costat d’aquest pal, neix un sender que seguim de baixada fins un prats, creuem el prat i desprès de creuar-lo anem amb tendència  a l’esquerra cap un torrent. On una vegada l’hem travessat veiem un nou sender que seguim  fins arribar a un nou prat. Seguim baixant per aquest prat, i quan l’hem creuat veiem El Tost. El Tost el reconeixem per tenir un mirador rodó amb una Senyera que oneja sobre un pal de ferro. Deixem el seient – mirador rodó i anem a l’esquerra a buscar el sender que ens portarà fins a Pardines. La baixada per aquest camí és el millor d’aquesta ruta. Una vegada a Pardines seguim la carretera fins arribar de nou a Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada