Ribes – Pardines – Bassa de Can Sineu – Ribesaltes – Ribes

dib

Sortim de Ribes per la carretera de Pardines que seguim fins arribar pràcticament al poble de Pardines, però que abandonem al trobar el trencant de Can Nofre. En aquest punt seguim la pista que porta a Ribesaltes fins desprès de la trialera que hi ha a l’últim prat que creuem. Desprès de la trialera i just abans de creuar el torrent, girem a l’esquerra per seguir un camí mig perdut que porta a uns camp que creuem direcció a l’altre banda fins a trobar el torrent que creuem per seguir la pista que ens portarà a la a Ribesaltres. Quan trobem la carretera de Ribesaltes girem a l’esquerra per anar a buscar la carretera que puja de Ribes a Pardines i que ara seguirem de baixada fins a l’inici de la ruta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada