L’Escala – Armentera – Sant Mori – Puig Segalar – Viladamat – L’Escala

Sortim de L’Escala per la zona de Les Corts, on hi ha el restaurant El Molí de l’Escala, seguim la pista de terra d’aquest veinat, amb direcció a Vilademat, però quan trobrem la carretera GI-623, deixem la pista i agafem la carretera que porta a Cinc Claus, creuem Cinc Claus i continuem per una pista de terra fins arribar al nucli de l’Armentera, creuem el poble i ens dirigim cap el riu Fluvià per una pista de terra, passem pel costat del camp de futbol i continuem la pista fins a trobar la carretera C-31 que creuem per sota un pont. Seguim per la pista de terra fins arribar al nucli de Valveralla, on seguim per una carretera secundaria fins a trobar el llac de Ventalló, creuem el llac per la banda dreta d’aquest i continuem per una pista de terra que ens porta a una explotació de sorra, passem pel mig de la sorrera i continuem per pista de terra practicament fins a Vila-Robau, una mica abans deixem la pista de terrar per una carretera secundaria, creuem Vila-Robau i girem a l’esquerra per seguir una altre pista de terra que ens portarà al dipòsit d’aigua de Sant Mori. Continuem per una pista de terra fins passat el Mas del Barbellons, on girarem a l’esquerra per seguir una pista, mig abandonada, i que deixarem per seguir un corriol, trialer, de baixada primer, amb una pujada desprès per continuar baixant seguidament fins a trobar de nou la carretera GI-623, girem a l’esquerra i seguim la carretera, pràcticament fins al trencant de Ventalló, que deixem a l’esquerra, i on nosaltres girem a la dreta per seguir una nova pista de terra que ens portarà al nucli de Valldevià, creuem el nucli pujant cap a la carretera GI-631 que seguirem fins a trobar el GR-92 a l’esquerra de la carretera i que seguirem fins arribar a Palau Borrel, aquest tram del GR-92 és tot pista rodadora amb alguna pujada, i baixada fins a Palau Borrell. A Palau Borrell deixem el GR-92 i ens enfilem cap el Puig Segalar, un mirador sobre la plana de l’Empordà i la Badia de Roses. Des del Puig Segalar baixarem cap al Castell de Sant Feliu de la Garriga on per pista anem a Vilademat. De Vilademat seguim per pista fins arribar al punt d’inici de la ruta.
El perfil de la ruta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada