Ribes – El Baell – Molí de Can Blanch – Campelles – Ribes

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/ribes-el-baell-moli-de-can-blanch-campelles-ribes.gpx not found!
Descarregar

Sortim de Ribes per la N-260 direcció Ripoll, quan arribem a l’alçada de la carretera de Campelles girem a la dreta per començar a pujar fins trobar la carretera que porta al veïnat d’El Baell, en aquest punt deixem la carretera de Campelles i seguim pujant cap a El Baell. Arribem a El Baell i seguim per la pista recreativa de porland fins trobar la pista de terra que baixa cap a Can Blanch.  ATENCIÓ AL GOS de Can Blanch. Normalment està lligat, pèro estigueu al cas si no està lligat per que té un do per no fer amics!!.

Una vegada creuem Can Blanch comencem a pujar per una pista de formigó cap a Campelles. Acabem la pujada just a les primeres cases de Campelles. Creuem el poble fins a la font que hi ha al carrer que porta al restaurant Can Marxanet. Girem a la dreta i comencem a baixar pel carrer. Passem pel costa del restaurant i veim una senyal de carrer sense sortida. Al final del carrer hi ha el camí que seguirem de baixada. És un camí amb trams tècnics però de molt bon baixar fins a trobar la carretera d’El Baell. Aquest camí és ideal per l’hivern per baixar sense passar fred.

Trobem la carretera per la que hem pujat i la seguim de baixada fins a Ribes.

El traçat de la ruta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada