Corriols del Conill

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/corriols-del-conill.gpx not found!
Descarregar

Aquest ruta ressegueix el traçat de la 2ª Cursa del Corriols del Conill que es va fer el 5 de maig a Celrà. Sortirem de la zona esportiva per anar a buscar la riera Palagret, creuem la riera i enfilem per pista cap al castell de Mabarrera, deixem a la dreta el trencant i anem cap al torrent de l’Infern, creuem el torrent i seguim per un corriols fins trobar una pista, punt on comencem a pujar cap a Sant Joan Salerm. Des de Sant Joan Salerm baixem cap a Juià creuem Juia i anem cap a la Costa. Passem les cases de la Costa i anem cap a Sant Martí Vell, passant pel Puig Torrant, en aquest tram trobem corriols amb trams equipats per fer que siguin més ciclables. Quan trobem la carretera de Sant Martí Vell, la creuem i anem cap a la riera, la travessem i girem a la dreta per seguir un corriol fins la zona de la Roureda, anem cap a les Valls on seguirem per uns quilometres el corriols, però que en aquest cas la zona deixa de ser verda, ja que pedalarem per la zona cremada l’estiu passat. Desprès de pedalar per aquesta zona tornem  cap a la riera de Sant Martí Vell, creuem la riera de nou i seguim pel camí que hem fet d’anada, però sense agafar cap desviament, seguirem recta fins arribar de nou a Juià. De Juià  anem cap a la part alta del poble i seguim pista fins trobar el camí que baixa cap al Mas Trobat, però abans deixarem el camí per seguir per una riera i deixem la riera per seguir per darrera el centre de transformació d’electricitat fins trobar la pista de Mas Trobat,on seguim la pista de baixada fins trobar el carril bici que hi ha entre Juià i Celrà i que seguim fins arribar a Celrà.

Vista del recorregut de la cursa

NO US ACONSELLO FER LA RUTA DESPRÈS DE PLUGES. TROBAREU MOLT DE FANG I MOLTS TRAMS NO US SERAN CICLABLES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada