Celrà – Sant Miquel – Els Àngels – Sant Martí Vell – Juià – Celrà

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/celra-sant-miquel-els-angels-sant-marti-vell-juia-celra.gpx not found!
Descarregar
Sortim de Celrà per anar a buscar el camí que va paral·lel a la riera Pal·lagret per anar a buscar la pista que porta a Cal Tavernet Petit, seguim per la pista fins a trobar el camí que porta a la Font de les Escales i seguim per anar al Castell de Celrà, on seguim pel carrer que porta a Cal Borni on girem a l’esquerra per començar a pujar a cap al Castell de Sant Miquel.
Primer pugem suaument i a l’arriba a la Creu Palomera seguim la pista de pujada, on ja trobem rampes més dures. Abans d’arribar al Castell, deixem la pista i girem a l’esquerra per seguir per un camí que ens aproparà de nou a la pista que passa per sota al castell. Seguim ara planejant, baixant  i amb alguna rampa per anar cap al Puig Estela, seguim la pista per arribar a la carretera que puja de Girona a Els Àngels. Seguim per la carretera fins trobar un corriol a la dreta que seguirem per pujar cap al Santuari . Més endavant trobem la carretera i la seguim durant uns quilometres, fins trobar de nou el camí, a la banda esquerra que seguim fins arribar al Santuari.
Per baixar del Santuari seguim per la carretera fins arribar al primer camí que girem a l’esquerra i comencem a baixar direcció Sant Martí Vell, quan trobem l’indicador de la Castanyeda girem a l’esquerra i seguim baixant per la castanyeda fins arribar a la trobar la pista que porta a Sant Martí Vell, girem a l’esquerra per anar a buscar el camí que puja cap a Can Noves  (ull amb els gosses) i seguim per arribar a Juià. De Juià pugem cap a Sant Joan de l’Erm primer per una pista i desprès trobem el corriol a la dreta que ens hi acosta. De l’ermita de Sant Joan baixem per corriol i desprès per pista, seguim la pista, fins a prop del Mas Espolla on seguim un tram de corriol petit,  i desprès d’un tram de pista, tornem a agafar un corriol fins arribar  que ens aproparà al forn de Calç seguim per un corriol, creuem la riera Palagret, girem a la dreta i ja només ens queda desfer aquest tram de camí fins l’inici de la ruta.
Vistal del recorregut de la ruta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada