Ribes -El Baell – Refugi Prats – Coll de l’Erola – Campelles – Coll de la Casassa – Roques Blanques – Ribes

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/ribes-el-baell-refugi-prats-coll-de-lerola-campelles-coll-de.gpx not found!
Descarregar Sortim de Ribes per la carretera N-260 direcció Ripoll per anar a buscar la carretera que puja de Ribes a Campelles, per dirigir-nos cap a El Baell. Quan arribem a El Baell seguim per la pista de formigó que uneix El Baell amb Campelles, però quan trobem el trencant de la pista de terra que puja al Refugi de Prats, girem a l’esquerra i comencem a pujar cap al Refugi de Prats

La pista de pujada al refugi de Prats

A Roques Blanques pugem a buscar la carretera N-260 que seguim de baixada fins arribar a Ribes on hem iniciat la rutaArribem al refugi i continuem per la pista, que en aquest tram planeja, fins que comencem la baixada per la pista fins arribar al Coll de l’Erola, on deixem la pista, girem a l’esquerra i seguidament a la dreta per anar a buscar el camí, que ens portarà a Campelles. El camí, mig amagat, baixa recta, fins a creuar la pista que hem abandonat, creuem la pista i seguim pel camí fins arribar a Campelles. Una vegada a Campelles anem a buscar la pista- camí que porta a l’ermita de Sant Antoni, però quan estem al Coll de la Casassa girem a l’esquerra per agafar la pista de baixada cap a Roques Blanques.

Vista del recorregut

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada