Girona – Canet d’Adri – Sant Gregori – Girona

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/girona-canet-dadri-sant-gregori.gpx not found!

Descarregar

Sortida des del barri de Fontajau de Girona per pujar cap a l’hospici – Residència Puig d’en Roca – on deixem el carrer per començar la ruta per corriols  que ens acostaran al barri de Taialà. Creuem Taialà i seguim per pistes i corriols i algun tallafoc que ens acosta a la carretera secundaria entre Canet d’Adri Cartellà. Quan trobem la carretera girem a la dreta i uns metres més enllà a deixem la carretera per acabar d’arribar a Canet d’Adri per corriols.

A Canet anem cap a la zona esportiva però sense arribar, baixem cap a la Riera de Canet i comencem a pujar per  pista que desprès baixarem per anar a a trobar la carretera GI-531. Aquesta carretera la seguim fins trobar un trencant a la dreta que baixa cap a la Riera del Llémena i que creuem per anar a buscar una pista que ens porta cap a Cal Tacó. Continuem per la pista que porta a Santa Afra. Seguim aquesta última però la deixem uns metres més endavant per seguir per corriols primer i pista desprès per arribar a Sant Gregori, on seguirem per una pista de terra cap a Girona, passem pel parc que hi ha darrera al pavelló de Fontajau, per trobar la Rambla Xavier Cugat, la creuem i ja som al punt d’inici de la ruta.

Vista del recorregut de la ruta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada