Ribes – El Baell – Campelles – Camí de la Rovira – Ribes

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/ribes-el-baell-campelles-cami-de-rovira-ribes.gpx not found!
Descarregar

Sortim de Ribes per la N-260 direcció Barcelona per anar a buscar la carretera que puja de Ribes a Campelles i que seguirem fins arribar al trencant d’El Baell. Deixem la carretera de Campelles per continuar per la carretera que puja a El Baell. Una vegada a El Baell seguim la pista de formigó que uneix aquest veïnat amb el poble de Campelles.

El Taga (2.039 mts) nevat, vist des d’El Baell

Una vegada a Campelles creuem el poble fins arribar a la plaça on hi ha la font i el carrer de la Rovira. Girem a la dreta i anem direcció al restaurant Can Marxanet. Passem pel costat del restaurant i quan s’acaba el carrer comença el camí que seguim de baixada.

Aquest camí primer baixa força fent una série de S per continuar amb un tram més planer i arribar a la part final del camí amb una altre série de S que ens deixem a la carretera d’El Baell  per la que hem pujat. Seguim la carretera de baixa fins arribar de nou a Ribes.

Vista del recorregut de la ruta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada