Ribes – Pardines – Ribesaltes – Les Vinyes – Ribes

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/ribes-pardines-ribesaltes-les-vinyes-ribes.gpx not found!
Descarregar

Sortim de Ribes per la carretera de Pardines per pujar cap a Pardines, on just abans d’arribar al poble, girem a l’esquerra per anar cap a Can Nofre  per la pista de terra que hem agafat, passem pel costat de la casa i continuem per la pista. Més endavant la pista fa una ziga – zaga per sota un camps de conreu i segueix fins arribar a un prat, al final del qual tenim una trialera de baixada, just acabada la trialera hem de posar el plat petit i el pinyó gran per pujar la una rampa de pedra petita, i depenent de l’època de l’any amb possibilitat de trobar-hi aigua. Desprès la rampa ve un puja i baixa amb una altre rampa també dura però més curta per continuar per una baixada de pedra petita, desprès ja seguim per pista pedregosa fins arribar a Can Mauri, primera casa de Ribesaltes que trobem, seguim la pista de formigó de baixada fins arribar a trobar la carretera de Ribes a Ribesaltes. Girem a l’esquerra i seguim per la carretera fins trobar la carretera de Ribes a Pardines que seguim de nou de pujada fins arribar a la casa de Les Vinyes on deixem la carretera per baixar per la pista de la dreta, baixem la pista fins trobar un prat a la dreta on seguim una pista mig dibuixada a l’herba i que ens portarà a l’altre costat del prat on baixem cap al riu Segadell on paral·lel aquest trobem el camí que seguim, aquest camí té algun tram que ens obligarà a posar peu a terra, però de bon fer en general. El camí s’acaba a la central hidroelèctrica de Coma on trobem un pista de pujada que ens acosta a la carretera de Pardines que seguim de baixada fins arribar a Ribes

Vista del recorregut de la ruta
Foto de Ribes - Pardines - Ribesaltes - Les Vinyes - Ribes
Serra Cavallera dels prats de la Coromines al Serrat de la Palla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada