Celrà – Colomers – Puig Segalar – Albons – Ullà – Jafre – Celrà

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/celra-colomers-puig-segalar-albons-ulla-jafre-celra.gpx not found!
Descarregar

Sortim de la zona esportiva  de Celrà dirección a la C-66, la creuem i anem cap al polígon industrial a per anar a buscar la pista que per mig de vivers ens acostarà cap a Bordils primer, i desprès a Sant Joan de Mollet. Una vegada a Sant Joan de Mollet, anem dirección a Flaça, però escurcem per un carrer a l’esquerra en diagonal que ens acosta al casc antic de Flaça. Sortim del casc antic i anem cap al cementiri, passem entre aquest i les vies del tren seguin un pista que ens deixa a la carretera que porta a Sant Llorenç de les Arenes. Girem a la dreta i seguim la carretera fins a Sant Llorenç, a l’arribar-hi girem a l’esquerra, fem una rampa i desprès ja anem amb tendencia a baixar i planejar a  buscar la  pista de terra que ens acostarà a la presa de Colomers, creuem el riu Ter per la pressa i girem a l’esquerra dirección Colomers.  Nosaltres en vàrem enfilar cap al poble de Colomers en buscar d’un bar i al final vàrem trovar a peu de carretera el bar Xalet.

A Colomers, agafem una pista de terra que ens acostarà a cap a Les Olives, comencem a pujar pel bosc de Navià per una pista que es convertirá en corriol i en pista de nou, quan trobrem el tallafoc de la línea eléctrica girem a la dreta i el seguim per un corriol que ens deixa a una pista de terra que ja ens acosta fins a la carretera una mica abans de l’entrada del poble de Les Olives. Creuem Les Olives i comencem a enfilar-nos per carretera fins a Garrigoles.
Una vegada creuem Garrigoles, girem a l’esquerra i de seguida a la dreta per anar a buscar la pista que puja cap al Puig Segalar (176 msnm) on tindrem un extensa panorámica de la badia de Roses, Les Gavarres, i els Pirineus Orientals.
Baixem del Puig Segalar i anem dirección Albons, passant per l’ermita de Sant Grau. Una vegada a Albons creuem el poble i anem dirección a la depuradora per pista de terra, aquí anem seguim les pistes que porten als conreus fins trovar el pont  que ens permet crear el rec que separa la pista que seguirem dels camps. Creuem i girem a la dreta seguint la pista fins arribar a Bellcaria. Una vegada trobem la carretera de Bellcaire a l’Escala la creuem i ens enfilem cap al veiant de La Bollería, on seguim per pista fins a Ullà. Arribem  a Ullà i anem a buscar la rotonda del Camí Fondo on trobem l’enllaç amb la pista de la Ruta del Ter que seguim primer cap a Canet de la Tallada, i desprès cap a Vergès, per continuar fins a Jafre. A Jafre ens vàrem enfilar cap a la zona esportiva, on hi ha el bar.  Desprès de la parada, vàrem baixar a buscar la pista de la ruta del Ter que seguim fins quasi arribar a Colomers, on tornem anar a buscar la presa per crear el riu Ter. Una vegada creuat anem a l’esquerra per pista fins trovar-ne una altra a mà dreta que ens farà guanyar una mica d’alçada. quan trobem una pista, de nou a la dreta, la seguim de baixada i enllacem amb la que hem fet seguir a l’inici de la ruta. Seguim aquesta desfent la ruta que haviem fet al principi fins arriba de nou a Cèlrà.
Vista de la ruta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada