Ribes – Les Vinyes – La Falgosa – Repetidor de Bruguera – Ribes

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/ribes-les-vinyes-la-falgosa-repetidor-de-bruguera-ribes.gpx not found!
Descarregar

Sortim de Ribes per la carretera de Pardines, que seguim fins arribar a la casa de Les Vinyes on deixem la carretera i seguim per la pista que baixa a la dreta. Creuem el riu Segadell i comencem a pujar per la pista de formigó direcció a Can Perpinya, passem pel costat de la casa i continuem pujant fins arribar a trobar la pista a l’esquerra que porta a la casa de La Falgosa, quan estem a punt d’arribar a la casa girem  a la dreta i seguim pujant per la pista de terra.

Foto de Ribes  - Les Vinyes - La Falgosa - Repetidor de Bruguera - Ribes
La pista de La Falgosa amb una mica de neu per donar més emoció a la sortida

Continuem pujant per la pista  trobem un pista a la dreta que deixem i seguim recta, quan trobem un prat amb un pi solitari al mig, i a l’esquerra de la pista una pal quadrat girem i anem seguint el corriol que és el camí que porta a la Font del Bisbe, anem planejant fins arribar a unes roques que brolla aigua i continuem fins arribar a trobrar la pista de Costa Ardena. Quan trobem la pista girem a l’esquerra i pugem direcció a les Mines de Conivella, que passem pel camí de sota direcció al repetidor de televisió de Bruguera, aquest tram té corriols fets pel bestiar, camí fresat pel bosc i pista.

Panoràmica de la Vall del Segadell des de la pista de La Falgosa
Una vegada al repetidor baixem per la pista fins arribar a la última paella, que deixem la pista per agafar-ne una altre que tenim al davant, i que passa pel mig dels camps, perdem alçada rapidament i quan trobem una pista a la dreta la seguim, primer ens fa guanyar una mica d’alçada però de seguida planeja. Seguim la pista fins trobar de nou la que baixa del repetidor. Quan s’uneixen girem a l’esquerra i continuem baixant fins trobar la carretera que uneix Bruguera amb Ribes, i que seguirem fins arribar a Ribes.
Vista del recorregut de la ruta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada