Vilablareix – Aiguaviva – Puig de la Miquela – Bescanó – Vilablareix

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/vilablareix-aiguaviva-bescano-vilablareix.gpx not found!
Descarregar

 Sortim de la zona esportiva de Vilablareix per seguir per la pista que ressegueix la riera Els Masrocs. Just passem per sota  l’autopista Ap-7 girem a l’esquerra i continuem la pista que ens acosta al Polígon Industrial de Vilablareix. Girem a la dreta i seguim un metres la carretera que creuem per anar a buscar el carril bici que seguim fins trobar la pista del camí dels Roures que seguim cap al Camp de la Bassa i continuem fins la primera pujada en ziga-zaga  que ens deixa a dalt del Bosc de les Xapes. Baixem cap el bosc de’n Bellsolà i arribem darrera el poble d’Aiguaviva.

Seguim per pista fins al bosc de Cal Rinxo on girem per anar per un corriol, no sempre fàcil de seguir i que ens acosta a la Riera de Muç on tornem a enllaçar amb una pista que deixarem més endavant pe agafar-ne una altra a mà esquerra que seguirem de pujada fins arribar al punt més alt de la ruta, a la muntanya de La Miquela.

D’aquest punt girem a la dreta i comencem primer a planejar, però de seguida a baixar per pista i més endavant per una pista estreta – camí ample fins arribar a Bescanó. D’aquí comencem a remuntar cap a Santa Anna, on primer per pista i desprès per corriols anem guanyant alçada de nou. Seguim per pista un tram més i girem a la dreta per seguir un altre corriol de baixada fins arribar a un tram tècnic i molt humit que quasi bé sempre esta enfangat. Sortim a un  pista – carrer al costat de Can Turon girem a l’esquerra i seguim  fins a Can Porcell on girem a la dreta. Arribem al final del polígon de Montfullà, on girem a la dreta i seguim per pista de terra fins trobar el carril bici que seguim fins al final que es al polígon de Vilablareix. En aquest punt anem a buscar la carretera GI-533, girem a la dreta i la seguim fins la primera rotonda, que deixarem a la segona sortida per agafar la pista de terra paral·lela  a l’autopista AP-7  fins trobar el pas subterrani que ens creuarà a l’altra banda i una vegada creuada l’autopista girem a l’esquerra i seguim planejant direcció Vilablareix, quan arribem a Vilablareix anem direcció a la zona esportiva per finalitzar la ruta.

Vista aérea del recorregut

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada