Girona – Sant Mateu de Montnegre – Quart

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/girona-sant-mateu-de-montnegre-quart.gpx not found!
Descarregar

Sortim del barri vell de Girona, per anar a buscar el carrer Sant Daniel, que seguim paral·lels al riu Galligants, per anar a la Vall de Sant Daniel. Quan s’acaba el carrer seguim per la pista – camí de la Font dels Lleons, passem pel costat de la font i continuem pujant fins al punt que creuem el riu i seguim per un corriol. Aquest corriol pel que pugem es converteix en pista un quilometres més enllà. Seguim desprès la pista fins arribar a trobar la carretera  GIV-6703, que és la que uneix Girona i el Santuari dels Àngels.

Seguim la carretera fins la Casa de les Figues, on uns metres enllà agafem un corriol a la dreta, que quan s’acaba, tornem uns metres a la carretera i de seguida tornem agafar un corriol . pista  a la dreta i seguim  fins que es converteix en corriol. Quan s’acaba el corriol, es torna a convertir en pista que seguim fins arribar de nou a la carretera, que seguim durant un quilometre i mig fins trobar la pista que porta a Sant Mateu de Montnegre. La pista té tendència a planejar i baixar, tot i que presenta alguna petita rampa. Quan s’acaba la pista enllacem amb la carretera que seguim direcció a Sant Mateu de Montnegre. Quan trobem el trencant de Sant Mateu a l’esquerra, seguim recta per un corriol poc marcat i que seguim de baixada per sortir un metres més enllà i estalviar-nos una mica de carretera. Arribem a l’ermita de Sant Mateu de Montnegre.

Per arribar a Quart, seguim la carretera per on hem vingut fins al creuament amb la carretera GIV-6641 que seguim de baixada fins al poble de  Quart on acabem la ruta.

Vista aérea de la ruta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada