Volta al Puig Estela

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/volta-al-puig-estela.gpx not found!
Descarregar

 

Sortim de Celrà, de la zona on hi ha el CAP, per la carretera de Juià, quan trobem la rotonda, girem a la dreta i seguim uns metres el carrer fins trobar al costat esquerra del carrer el camí – itinerari saludable – que seguim per darrera les cases. Trobem un pista de terra que seguim direcció a Can Taverner, passem la casa i continuem per la pista, més endavant agafem la pista de pujada que hi ha a l’esquerra i comencem la primera pujada del dia. Arribem a  una alçada de 315 mts, agafem una pista a l’esquerra. La pista té trams de pujada, baixada, planer, trobem diverses bifurcacions que deixem i continuem sempre recta fins trobar la pista principal que porta de la carretera dels Àngels al Puig Estela. Girem a la dreta i seguim per la pista, fins trobar a mà esquerra un corriol de baixada, seguim el corriol, que no sempre està net i ben definit fins trobrar la pujada d’aquest cap a la pista, que hem deixat abans d’agafar el camí, la pujada és pel dret i l’haurem de fer a peu.
Continuem de nou per la pista  fins trobar un corriol a mà esquerra, seguim aquest de baixada fins trobar la pista que ve de Cala Ferriola, continuem baixant per la pista on en un petit collet seguim un corriol que neix a la dreta i que ens farà baixar fins a trobar la pista de Can Lliure, que seguim de pujada direcció al Castell de Sant Miquel. Continuem per la pista, fins trobar el camí de Cal Cabrit, seguim el camí de pujada, aquest és un tram que ens posarà a prova les nostres habilitats per pujar per corriols amb terra, pedres, lloses, i alguna petita rampa fins arribar a Cal Cabrit, a partir de la casa el camí s’aplana fins trobar la pista de Celrà al Castell que nosaltres seguirem de baixada fins arribar a Celrà, on passem pel camí de la Font de les Escales fins trobar la pista  de Cal Taverner i tornar a l’inici de la ruta.
Vista aérea del recorregut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada