Celrà – L’Escala per Sant Jordi Desvall i el GR1

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/celra-lescala-per-sant-jordi-desvalls-i-el-gr-1.gpx not found!
Descarregar

Sortim de la zona esportiva de Celrà direccció al Poligon industrial. Creuem el poligon fins trobar la Sèquia d’en Vinyals, girem a la dreta i seguim pel costat de la sèquia fins arribar el pont que ens permetrà creuar a l’altre banda i continuar la ruta per la zona de vivers. Seguim la pista fins la casa de Can Conill, on continuem per anar a buscar la pista que ens acosta al Rissec i continuar cap a Sant Joan de Mollet.

A Sant Joan de Mollet anem direcció Flaçà fins trobar a l’esquerra un carrer en diagonal que ens apropa al barri vell de Flaçà. Sortim del casc antic i seguim la carretera local GIV-6424 fins el Molí d’en Vinyals, on l’abandonem per seguir cap a l’esquerra la carretera que ens acostarà a Sant Jordi Desvalls. Creuem el Ter i comencem a pujar fins trobar una curva a l’esquerra just abans de les primeres cases de Sobrànigues  en aquest punt deixem la carreter i seguim una pista que tenim a l’esquerra que ens porta fins a Sant Jordi Desvalls, creuem el poble i anem per pistes direcció als Camps de Diana. Seguim la pista ara per dins el bosc, fins sortir-ne i arribem a L’Olivet, continuem  per pista fins els camps de Mas Vitó, en aquest punt s’acaba la pista en un camp, el voragem fins a l’altra banda on trobem de nou la pista que ja seguim. En aquest punt ja seguim el GR-1. Seguim la pista que porta a Llampaies i Camallera i el veinat de Pins.

De Pins anem fins a Valldevià on seguim el GR-1 fins a Palau Borrell. De Palau Borrell anem a Camallera, creuem el poble i sortim a la carretera, que seguim direcció L’Escala  fins trobar a l’esquerra una pista que ens porta a Cinc Claus, creuem Cinc Claus i continuem per pista fins trobar la carretera que ens durà a Sant Martí d’Empúries, on pel passeig d’Empúries seguirem fins arribar a L’Escala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada