Girona- Canet d’Adri – Muntanya de Rocacorba – Sant Gregori – Girona

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/girona-canet-dadri-muntanya-de-rocacorba-sant-gregori-girona.gpx not found!
Descarregar

Sortim del pavelló de Fontajau direcció Sarrià de Ter per l’Avinguda Josep Tarradellas, quan trobem la pujada a l’esquerra que porta a la Residència Puig d’en Roca, pugem cap la residència, una vegada a dalt anem a buscar l’altre costat del carrer on comença un corriol que ens acostarà a les crestes de Taialà, trobem la carretera, la seguim creuem l’autopista AP-7 i seguim la carretera fins trobar una pista a l’esquerra que seguim fins convertir-se en un corriol que ens deixarà a Taialà.

Deixem el carrer de Taialà i seguim una pista a l’esquerra que aviat es torna a convertir en un corriol que va pels costats de camps. Trobem la carretera, la creuem i seguim per un corriol d’un tallafocs fins trobar la carretera de Cartellà que seguim fins trobar la pista a l’esquerra que seguim i que ens acostarà a Canet d’Adri.
A Canet d’Adri, anem cap a la zona esportiva i seguim el carrer del Pavelló fins al final on deixem el carrer per continuar per un corriols que ens acostarà a la carretera GIV-5313,creuem la carretera i seguim una pista fins la una casa, passem la casa i continuem per la rampa de l’esquerra, aquesta és una rampa força dura de desnivell i amb trams de pedra, que posarà a prova la nostra habilitat per no posar peu a terra.  Una vegada al final de la rampa, girem a l’esquerra seguim per un corriol fins trobar la carretera que seguim fins trobar la pista que puja a Rocacorba, passem el veïnat de Foleià, on desprès de trobar el torrent deixem la pista i seguim un corriol tècnic de pujada que ens acostarà de nou a la pista que porta a la casa de La Cadalt, Des de la casa continuem per pista fins trobar la pujada a Rocacorba, en aquest punt abandonem la pujada i continuem de baixada fins trobar el creuament de pistes. Seguim recta per la pista menys definida, primer en baixada i desprès en pujada i de nou en baixada tècnica i pedregosa en acostarà cap a Adri
Una vegada al pla d’Adri anem cap a El Puig, el voragem i anem a buscar el corriol de baixada fins trobar el camí que hem seguit de pujada des de Canet d’Adri. Seguim la carretera GIV-5313  fins al Pla de Ribà on deixem la carretera per seguir una pista a l’esquerra que es convertirà en corriol abans d’arribar a Sant Gregori, on quan arribem al poble anem a buscar el Pla d’en Simon, i el Pla d’en Prat  seguim el camí ample que uneix Sant Gregori amb Girona arribant a Fontajau on finalitzem la ruta
Vista aérea del recorregut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada