Volta a Les Gavarres

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/volta-a-les-gavarres.gpx not found!
Descarregar

Sortim de Celrà per la carretera de Juià  seguint el carril bici – camí de convivència – una vegada a Juià anem al veinat de Mas Nadal des d’on anem a buscar el cementiri del poble, passem pel costat i girem a la dreta per agafar un camí de pujada fins al Coll de Can Noves, on baixem per anar a buscar la pista que ens apropa a Sant Martí Vell, creuem el poble i sortim a la carretera GIV-6701 que seguim de pujada fins trobar la pista a mà dreta que ens acostarà a Can Ginesta, passem per sota la casa de Can Ginesta fins trobar el camí que puja al veinat de la Vilosa on continuem per pista fins El Pedrò de Madremanya, creuem el poble fins trobar de nou la carretera, la creuem i pugem cap al Mas Ripoll, passem pel costat del mas i continuem per la pista que aviat comença a baixar cap al fons de la mini vall a buscar el Rissec,

Seguim pe una pista planera i ràpida fins trobar l’encreuament de la pista que porta a Monells, girem a la dreta i seguim direcció Sant Sadurní de l’Heura,  creuem la carretera i deixem a l’esquerra el poble, continuem direcció a La Bisbal d’Empordà, per pistes planeres com la que hem vingut. Arribem a La Bisbal per La Font i les piscines municipals. Anem direcció el convent de  Sant Sebastià, però deixarem el carrer que ens hi portaria, girem a la dreta i seguim per pista fins arribar a Fonteta.

Sortim de Fonteta seguint la pista planera, amb alguna puja i baixa suau fins arribar a trobar la Riera Jonquet, on la pista va paral·lela  i es comença a enfilar fins arribar al Camp Gran del Carrony, ens queda una mica de pujada fins arribar als Plans de l’Estanyet, on comencem la baixada fins a Fitor.

De l’ermita de Fitor girem a l’esquerra i baixem per un camí que de seguida començarà a fer pujada fins arribar a Can Puig Aqui girem a la dreta i seguim de baixada per una pista i desprès un corriol pedregós que va paral·lel a la riera de Fitor, fins trobar a mà dreta una pista estreta i corriol que ens faran guanyar l’alçada perduda a la baixada i ens acostarà a la pista que seguirem per arribar  al Puig de la Serra LLarga, continuem per pista fins arribar al Coll de la Ganga, creuem la carretera i ens enfilem de nou per pista tot fen esses fins arribar a Sant Cebrià dels Alls. Passem pel costat de la casa i continuem per la pista fins a la Creu d’en Sabater. De la Creu continuem fins arribar a sota el Puig  d’Arques on hi ha instal·lat un dels radar meteorològics del Servei Meteorològic de Catalunya.

Continuem per pista amb tendència a baixar, tot i que tindrem alguna pujada petita, per arribar a Sant Cebrià de Lledó, conegut com Els Metges, d’aquí continiuem la baixada per pista fins arribar a trobar el riu Daró, que creuem i sortim a la carretera GI-664 entre La Bisbal d’Empordà i Cassa de La Selva, girem a l’esquerra i seguim la carretera fins trobar a la dreta la pista que amb una pujada constant ens acostarà a Montnegre.

Els Metges
Santuari de Els Metges

 

Quan arribem a Montnegre s’acaba la pista i comença la carretera GIV-6641 que seguim fins trobar a mà dreta la pista que porta a Els Àngels, continuem pujant amb una pendent constant fins trobar la carretera d’Els Àngels, seguim la carretera de baixada uns metres fins trobar la  pista que baixa a Juià.

De Juià creuem el poble i anem direcció a Mas Suradell on trobem la pista de terra que seguim fins arribar a Mas Espolla on per un corriol que hi ha per sobre de la carretera ens acostarem al Forn de Calç. Creuem la riera Palagret i seguim cap a la dreta fins trobar el punt d’inici de la ruta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada