Volta a Serrat

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/volta-a-serrat.gpx not found!
 
Descarregar

Sortim de Ribes per la carretera que puja a Pardines fins arribar a trobar, a uns 3 quilometres aproximadament, la carretera que porta a Ribesaltes Girem a l’esquerra i continuem pujant direcció a Ribesaltes.

Una vegada a Ribesaltes seguim la pista que puja a la Collada de Meianell, però que nosaltres deixarem arribats al quilometre 9, on girem a l’esquerra per anar direcció al Refugi del Pla d’Erola, passem pel costat del refugi i continuem per la pista que va vorejant la muntanya fins arribar al quilometre 15. En aquest punt abandonem la pista i comencem a baixar pel camí que ens acostarà al poble de Serrat. Com a referència tenim les marques grogues d’Itinerannia, per si en algun moment no tenim clar quin és el camí a seguir, tot i que el nostre track no sempre segueix el camí d’Itinerannia, per intentar buscar la baixada més ciclable possible.
Quan s’acaba el camí seguim per pista herbosa primer i pedragosa desprès fins arribar a la part alta del poble de Serrat, creuem el poble i anem a buscar el camí que baixa cap al Torrent de Serrabona, creuem el torrent pels ponts de fusta i una vegada a l’altre costa del torrent pugem per un camí fins trobar el final de la pista que resseguim fins arribar a trobar la pista que hem pujat al matí.
Tornem a pujar per la pista fins trobar a mà dreta el camí de baixada del Refugi a Ribesaltes, seguim el camí fins que queda tallat en un marge. Pugem el marge i continuem per baixant per la pista, deixem el camí a mà esquerra i continuem per la pista fins arribar a un prat on girem a la dreta per baixar per anar  trobar de nou la pista del matí, tornem a remuntar la pista un metres i la deixem per baixar a l’esquerra per un prat fins trobar el camí de Can Sardà a Ventaiola. Seguim el camí fins arribar a la casa de Ventaiola on ja per pista continuem baixant fins a Ribes.
 La part esquerra de la muntanya és que la hem recorregut per arribar aqui.
Al costat dret és per on baixarem cap al Torrent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada