Sant Antoni

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/Sant Antoni.gpx not found!

Descarregar

Sortim de  Ribes pel carrer de la Fonderia per anar a buscar la carretera de Queralbs. Continuem per la carretera fins arribar a trobar la carretera que porta  a Batet. Girem a l’esquerra i comencem a pujar cap a Batet. Desprès de la rampa més dura de la carretera, girem a l’esquerra per pujar cap a Segura i Can Possons.

Passem pel costat de les cases de Can Possons i Segura i continuem per la pista, que més endavant es desdibuixarà fins arribar a un prat, creuem el prat i a l’altre costat trobem el camí que ens porta a sobre Roques Blanques. Una vegada a baix del camí seguim la pista fins arribar a trobar la carretera de la Collada de Tosses (N-260) que seguim de baixada fins el trencant que trobem a ma dreta, on hi ha l’indicador de Xemeneies Serrat. Girem a la dreta i baixem per la pista de formigó, a pocs metres s’acabarà al formigó i continuer per la pista de terra, creuem el riu Rigard i comencem a pujar per la pista cap a Campelles, deixem la pista principal i pujarem per la pista que porta  a Can Pagès, continuem pujant fins trobrar la pista de formigó que uneix Planoles i Campelles, una vegada trobem la pista girem a l’esquerra i continuem la pujada.

A Campelles anem a buscar les últimes cases de hi ha l’entrada del poble, per seguir per una pista pedragosa al principi i de baixada que ens acostarà al Coll de la Cassasa, desprès del tram pedragós, la pista es torna herbosa, però ben definida al creuar un camp i ja entrem al bosc durant un centenars de metres fins arribar al Coll de la Cassassa,  en aquest punt girem a l’esquerra i continuem pujant cap a  Sant Antoni, punt més alt de la ruta.

Anem a buscar el camí de baixada a Ribes que neix a darrera l’ermita. Aquest és un camí tècnic, amb algun tram a peu, però si que seu tècnics i endureros us agradarà. Algun tram del camí l’hem de fer a peu, per tant si no us agrada caminar millor que seguir la pista per la que hem pujat però en sentit de baixada fins trobar la carretera de Campelles que podeu seguir fins arribar a Ribes.

 

Vista del recorregut de la ruta de Sant Antoni
Vista del recorregut de la ruta de Sant Antoni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada