Ribes-El Baell-Campelles-Roques Blanques-Segura-Ribes-Ribesaltes-Can Palatí-Ribes

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/Ribes - Campelles-Roques Blanques - Ribes- Ribesaltes - Ribes.gpx not found!
Descarregar

 

Sortim de Ribes per anar a buscar la carretera que porta al poble de Campelles. Una vegada trobrem la carretera d’El Baell deixem la carretera de Campelles i anem direcció a El Baell, creuem el veïnat d’El Baell i continuem per la pista recreativa de formigó direcció a Campelles.

 

Una vegada a Campelles anem a buscar la pista que ens acosta al Coll de la Casassa on seguim la pista de baixada a Roques Blanques. Una vegada arribats a Roques Blanques creuem la carretera N-260 i ens enfilem pel mig de les cases per anar a buscar el camí que ens acostarà a una pista i que ens portarà al Coll de Segura, seguim per pista cap a les cases de Segura – Can Possons i baixem a buscar la carretera de Batet, quan la  trobrem girem a la dreta i continuem baixant fins trobar la carretera de Queralbs que seguim de baixada fins a Ribes.

Quan arribem a Ribes el track ens portarà al pavelló i ens fa tornar a baixar cap al poble per anar a buscar la carretera de Pardines, on desprès del pas a nivell del cremaller de Núria, girem a l’esquerra per començar a pujar per la pista de formigó que porta a Ventaiola, on s’acaba el formigó i continuem pujant fins a Ribesaltes.

Una vegada a Ribesaltes anem cap al veinat on comencem a baixar fins trobar el camí que porta a Can Paletí i que primer per un tram pedragòs i despres per un camí estret però de bon fer ens deixarà de nou a la carretera de Ribes a Pardines, on continuem fins arribar de nou a Ribes on acabem la ruta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada