Volta pel Montgrí

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/Volta pel Montgri.gpx not found!
Descarregar

Sortim de l’Escala per anar a buscar el camí dels termes que ens acotarà a la pista que uneix l’Escala amb Sobrestany, però abans d’arribar a la Torreferrana girem a la dreta, deixant la pista i anant per una pista que pel mig de camps ens acosta a Sobrestany.

Una vegada a Sobrestany anem per asfalt cap al veinat de La Bolleria de Bellcaire, on ens comencem a enfilar al Massís del Montgrí primer per una pista i desprès ja per corriols pedragosos que ens acostan al Puig de les Cogullades primer, al Puig Carroig desprès i finalment al Puig Roig, on comencem a baixar  per camins pedragosos i tècnis primers i desprès ja més ciclables fins arribar sota el coll de Les Dunes, on per un corriol molt divertit que baixem fins arribar a la zona de la Barraca Trobada on girem a l’esquerra per anar a buscar una pista que ens acosta al corriol que ens deixarà de nou a Sobrestany on agafem la pista de la Torreferrana fins trobar  la pista que puja a l’Aixart d’en Pi però que abandonem per seguir una pista per anar a buscar l’ermita de Santa Maria de Palau on per un altre corriol de baixada anem a parar a de nou al camí dels termens on hem començat la ruta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada