Ribes – Martinet (Transpyr 2015)

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/Ribes - Martinet.gpx not found!
Descarregar

 

Aquesta ruta segueix part del recorregut de la Transpyr 2015, la cursa de BTT que recorre els Pirineus des de Roses fins Hondarribia. Des de Vall de Ribes BTT tenim el plaer de formar part de l’equip de bicis-escombra que fan el tancament de cada etapa.

En aquest ocasió sortim de Ribes per anar a buscar els Plans de Nevà, primer per la carretera de Campelles fins trobar la pista que puja a Sant Antoni. A l’arribar al Coll de la Casassa girem a l’esquerra i anem cap a Campelles on ja ens enfilem per pista fins al Coll Roig, on ja s’acaba la pista i camp a traves anem creuant els Plans de Nevà fins arribar al final on, a peu, ens enfilem cap al Coll de les Fontetes de Castellar. Baixem per un corriol fins trobar la pista  que ens acostarà a la carretera del Coll de la Creueta i que seguim fins arribar a la zona dels Alabaus a La Molina, on per una pista rocosa anem fins al Roc Blanc, seguim un metres per carretera per enfilar-nos a Coll Sisé i baixa cap a Pista Llarga i anar a buscar les oficines centrals de La Molina.

En Jordi de baixada cap a Alp
En Jordi de baixada cap a Alp

Des d’aqui seguim per la carretera que uneix Alp i La Molina i que abandonarem al trobar el camí que ens acostarà a la població d’Alp. Creuem el poble i per pistes  de terra i trams de carretera secundaria ens anirem aconstar per la banda del Cadí cap a Bellver, passem Bellver per sobre i desprès de pujar i baixar arribem a la N-260 on acabem el track.

 

La ruta continua per l’esquerra fins a Martinet, queda a 3 quilometre d’aquest punt. Nosaltres, varem girar a la dreta i per la N-260 van acostar-nos a Puigcerdà on vam agafar el tren de rodalies 3  (La Tour de Carol – Barcelona) que de nou ens va deixara Ribes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada