Celrà – Palol d’Onyar i com tornar a casa amb una roda esparracada

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/celra-palol-donyar.gpx not found!
Descarregar

Sortim de Celrà per anar direcció a Juià per la via de convivència – carril bici compartit amb peatons – quan arribem a la rotonda que porta a Juià seguim recta cap al veinat de la costa. Al segon trencant que trobem a la dreta girem i comencem a pujar cap a Juià fins trobar el camí del cementiri a l’esquera. En aquest punt girem a l’esquerra i quan arribem al cementiri seguim un camí que trobem a l’esquerra en diagonal i que ens pujarà fins al Coll de Can Noves, on comencerem a baixar per anar cap a Sant Martí Vell.

Quan arribem al final de la baixada trobem la Riera de Boscals girem a la dreta i comencem a pujar per pista cap al Santuari dels Àngels. Pujarem fins trobar el trencant a la dreta de la  Castanyera que pujarem per un camí ample amb algun trencat per l’aigua i  que fent llaçada ens acostarà cap al Santuari.  S’acaba el camí i sortim de nou a la pista que hem abandonat abans, seguim pujant per la pista fins a trobar la carretera de Madremanya als Àngels i que deixarem  per tornar agafar una pista  que ens acostarà als Àngels donem la volta al Santuari on tenim una magnifica vista desde l’Empordà fins La Selva.

Comencem a baixar pel camí fins trobar la pista que porta a Sant Mateu de Montnegre, aquesta és una pista ràpida que seguim fins arribar al Pla de Llagostera, on abandonem la pista per seguir un corriol molt diverdit de baixada que ens deixarà al costa de Can Soldat, on trobem la  pista que seguirem.

 

En aquest punt vaig esparracar  el neumàtic de darrera,  així que la ruta prevista s’acaba en aquest punt. Vaig poder posar una camarà i amb una brida tapar el forat per seguir de la pista de baixada per sortir cap a la pujada que porta a Can Mascort i seguir la pista que porta a Palol d’Onyar , on per carretera ens acostem a la Creueta on hi ha una betzinera i acabem d’inflar bé el neumàtic i arribar a Girona per la Via Verda de Girona a Sant Feliu de Guíxols. Creuem Girona pel barri vell i seguim pel barri de Pedre i Pont Major on sota la betzinera  hi ha un camí que ens acostarà a Campdorà i d’allà per carretera fins arribar de nou a Celrà.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada