Ribes – Pla de la Caritat – Les Aranyes – Mosquetosa – Can Palatí – Ribes

WP GPX Maps Error: File /storage/ssd3/047/2168047/public_html/wp-content/uploads/gpx/ribes-ribesaltes-les-aranyes-mosquetosa-pardines-ribesaltres-can-palati-ribes.gpx not found!

Descarregar

Sortim de Ribes direcció Ribesaltes per la carretera de Pardines, fins trobar a mà esquerra la carretera de Ribesaltes que seguim. Creuem el veinat i seguim per la pista, ara de formigó, direcció Tregurà, arribem a un punt on el formigó s’acaba i la pista continua cap amunt, però ara ja és de terra.

Quan estem a una alçada de 1860 metres, deixem la pista i baixem pel marge direcció al Pla de La Caritat, creuem aquest per un corriol herbòs i anem baixant direcció al Pla de Les Aranyes.

il Kapo baixant pel cap al Pla de Les Aranyes
il Kapo baixant pel cap al Pla de Les Aranyes amb el Puig Cerverís al fons

Seguim recta baixant per anar a busca un corriol a mà esquerra un metres més avall que trobem en mig de les verdisses i que ens acostarà cap al coll de la Cabanya d’en Font, on trobem la pista que ens aproparà a la cabanya de la Mosquetosa  on seguim la pista de baixada fins trobar la pista que ve de la Collada Verda i que seguim direcció Pardines.

El Taga i els camps de Can Roca desde la pista de la Collada Verda
El Taga i els camps de Can Roca desde la pista de la Collada Verda

Una vegada Pardines sortim del poble per la carretera de Ribes, fins trobar a mà dreta la pista que porta a Can Nofre i a Ribesaltes. Quan arribem a Ribes altres anèm a buscar el sender local que porta a Can Palatí, primer és una pista pedregosa i herbosa que en una curva d’esquerres es converteix en un camí que ens fa perdre alçada rapidament per arribar de nou a Ribes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada