Volta per la Vall del Segadell

Distància total: 17.41 km
Altitud màxima: 1397 m
Altitud mínima: 909 m
Ascensió total: 1022 m
Descens total: -1013 m
Descarregar

 

Sortim del Passeig Àngel Guimerà direcció de baixada per anar a buscar la carretera de Bruguera que trobem al final del passeig. Girem a l’esquerra i comencem a pujar per la carretera de Bruguera fins haver passat el trencant de la zona esportiva, a la següent curva girem a l’esquerra i enfilem per una pujada de formigó cap a la casa de La Torre on passem pel costat i continuem pujant fins a Cal Pelliser on ja s’acaba el formigó i la pujada es tornar de terra.

Voregem el camp de Campdevila i pugem cap al Coll Manter, conegut també com els 7 fortins. Ens aquest punt girem a la dreta i pugem per la pista cap a Costa Ardena. La pujada és dura amb algun petit tram que ens deixa respirar, però que de seguida torna a ser exigent

 

El corriol de pujada de Costa Ardena

 

Anem pujant per la pista fins arribar al principi de la recta de pujada on girem a la dreta per anar a buscar un camí per sobre el marge dret de la pista. El camí és de bon rodar però amb pendent que ens farà bufar per arribar al cim.

Una vegada s’ha acabat al camí sortim de nou a la pista, deixem a la dreta la pista i seguim recta per una pista desdibuixada i que ens acostarà a  una pista de terra que trobem per sota la Font del Bisbe, i que seguim per arribar a la pista de la Falgosa a Can Barretort.

Quan trobem la pista que ja s’enfila per pujar cap al Taga, girem a l’esquerra i seguim la pista de baixada fins arribar a la casa de Can Barretort on passada aquesta girem de nou a l’esquerra per seguir una pista que ens deixa al costat del torrent del Bosc Fosc on girem a la dreta per anar al camping.

Continuem baixant per la pista de formigó fins creuar el riu Segadell on continuem a l’esquerra per pujar cap a Pardines. Arribem  a la carretera de Ribes a Pardines i girem a la dreta per enfilar-nos cap a Pardines, però abans d’arribar al poble girem a l’esquerra per anar a buscar la casa de Can Nofre i la pista que ens acostarà a Ribesaltes on anem a buscar el sender local que baixa cap a Ribes passant pe Can Palatí, on trobem ja les primeres cases de Ribes per l’entrada de la carretera  de Pardines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada